EMİNE YÜKSEL'E GÖNÜL ELÇİSİ MADALYASI…

Ankara Valisi Eşi Emine Yüksel'in madalyası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan tarafından verildi.

Gündem 31.10.2013 07:47:23 0
EMİNE YÜKSEL

Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesinin 2. değerlendirme toplantısı Ankara Vilayetler Evinde gerçekleştirildi.Ankara vilayetler Evi`nde düzenlenen toplantıya,Başbakan Recep Tayyip Erdoğn`ın Eşi Emine Erdoğan,İçişleri Bakanı Muammer Güler`in Eşi Neval Güler,Aile ve Sosyal Politikalr Bakanı Fatma Şahin ve 81 il valisinin Eşleri katıldı.

                       
Projenin alt bileşeni olan koruyucu aile çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 81 İl Valileri Eşleri ve davetliler katıldı.

                        
Bakan Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada; “Küreselleşen dünyada, gönüllüğün yükselen bir değer haline geldiğini” belirterek “paylaşma ruhunun yakalanması gerektiğini” vurguladı ve bu kapsamda çalışmalarından dolayı Vali eşlerini alkışlayarak kutladı.

                          
Emine Erdoğan da yaptığı konuşmada “İnsanlığa hizmet edenlerin, hayat sınavlarından da başarıyla geçeceğine inandığını” belirterek “Gönüllü çalışmaların ruhları ve insanlığı beslediğini” vurguladı.

                       ...
Eğitimi yarım kalmış kadınların eğitimlerini tamamlamak üzere hazırlanmış ”Kadınlar için Mesleki Eğitim Projesi” de katılımcılara tanıtıldı.

                       
Toplantının sonunda Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesinde başarılı çalışmalar yapanlara madalya takdimi yapıldı.

                         
Ankara Valisi Eşi Emine Yüksel’in madalyası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan tarafından verildi.


ABDULLAH ORTAÇ-(AHA)-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00